Utopia fan mening van: Linda

Utopia fan mening van: Linda

Wij hebben een artikel gemaakt: Utopia mening van een fan daarin willen wij graag iedereen de mogelijkheid geven om zelf een eigen geschreven stuk in te sturen die wij dan zullen plaatsten in een artikel.

Vandaag plaatsen wij de mening van: Linda

Dit is Niet wat ik van Utopia had verwacht … verre van… de mensen die erin zitten maken alleen maar ruzie of er is veel seks.. daarbij vind ik dat niemand eerlijk is en behoorlijk flink geroddeld wordt… ik vraag me ook af mag er agressief gedrag worden vertoont zoals Ivan laatst.. want als het niet gebeurt hoe meneer dat wil wordt hij behoorlijk agressief.. dit is absoluut geen voorbeeld hoe we het in de “echte” wereld moeten doen. Utopia is in mijn ogen meer samen werking de boel netjes houden … het moet als een Team zijn.. maar hier is geen enkel sprake van een team. iedereen doet maar wat. waarom worden er geen strengere regels toe gepast.. in Utopia zouden geen regels zijn.. maar schijnbaar is dat wel nodig bij deze kinderen. Patrik die persoon zit niet goed in zijn vel.. waarom is hij na Utopia gegaan.. Naomi wat doet zij in Utopia wat is haar waarde daar. niks alleen maar rommelen met Gio. Ivan die zoekt alleen ruzie en heeft een grote mond.. aanpassing gedrag…. LauraB die roddelt en stookt de boel bij elkaar.. Colinda die rommelt maar wat af zolang ze maar wat tussen haar benen heeft…Wilco de grootste achterbakse stoker het kaboutertje…Nicole die houdt te veel rekening met Ivan wat zo fout is.. zij is alleen gekomen en hoeft echt geen rekening met hem te houden… althans niet wat hij dekt die Ivan ze hebben niet eens echt “verkering” pff Laura die roddelt kan beter in een privé gaan werken .. die wilt alles van iedereen weten .. pfff Gio ach die rommelt ook maar wat af wat hij kan krijgen…. dan heb je nog Chris .. daar klopt ook niks van schroefje los want een normaal mens gooit niet zomaar bak stenen door een auto ruit.. daarbij kan hij ook beter ff spraak les nemen want hij (k)wispelt van hier tot Tokio vreemde gozer.. Mark ach zielig ventje als die de boel kan bedonderen doet hij dat ook .. vreemde man hoe die loopt.. heeft ook een schroefje los… die Gaby inderdaad dat zij lekker het klooster in gaat. .irritante muts.. uit eindelijk zijn het allemaal kneusje die in Utopia zitten die te kort komen in de echte wereld.. althans de meeste.. vraag me ook af wat die Naomi eigenlijk.. ???? haar doel was met Gio het bed delen .. dat is haar per…. die moesten alles opbouwen.. toen was het nog spannend en leuk.. maar nou wordt erg saai…!!!! en moet veel meer samen werking zijn in Utopia. en mensen die geen enkele meerwaarde hebben in Utopia eruit. minder luxe moet er zijn.. zodat er meer samen werking komt! verbetering .. schijnbaar gaan de bewoners toch te ver wat agressie betreft daar mogen van mij strengere regels voor komen.

Wil jij ook graag jouw mening insturen, dat kan via onze contact pagina.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Jeannet at 22:39

  Precies Linda zet perfect haar mening neer, leuk en naar waarheid. Complimentje hiervoor Linda. Ik ben het helemaal met je eens.
  Je hebt het reilen en zeilen in Utopia mooi verwoord en goed geanalyseerd. Super! 🙂

 2. anneke at 11:27

  Naomi der Utopia is Giorgio in bed krijgen
  Ze moeten beter gaan sorteren op wat hun Utopia voor hun is
  ik vraag me af wie dat doet als het die Ballegooier of hoe hij ook heet kan je nog meer rare mensen want zoals hij deed in de gouden kooI daar werd ook veel gerommeld
  ik noemde het net zoals iemand schreef sextopia

 3. Sas_sassie at 10:49

  Sinds nwe groep is geworden kijk ik bijna niet meer.
  Gisteravond klein stukje gezien…
  800 euro boodschappen per week??????
  Dat is echt absurd veel.
  Ik kook voor 7 en besteed max 100 euro/week. Dat zou voor groep van 15 max 250 kunnen zijn.
  En ik heb het ook allemaal gekocht in 1 winkel plus, net als in utopia….onbegrijpelijk.

  Het is los zand daar. Geen groep. En los zand in bovenkamer.
  Sommigen liggen op bed omdat ze last vd spieren hebben. Maar feestjes en drank dat kan wel.

  Ik heb dezelfde spierziekte en alcohol is echt superslecht.
  En helemaal niks doen ook.
  Ik kan niet de ernst beoordelen maar als je niets kunt dan ben je ernstig ziek ook tijdens de alcoholpartijtjes. Licht huishoudelijk werk kan best maar nu ziet het er tegenstrijdig uit.

  Inderdaad geweldadig zijn is EXIT.

  Mark loopt heel vreemd. En zijn hoofd is ook wat vreemd opgebouwd als je zijkant bekijkt..
  Zijn oren zitten lager dan zijn ogen.
  Hij begint zich onder leiding van die kabouter wilco te ontpoppen als tiran. Snap niet dat ie dst zelf niet inziet.

 4. Jan at 10:01

  Goede analyse van de deelnemers door Linda. Helemaal mee eens. Dit is geen Utopia je ziet hier alleen een stel personen die steeds ruzie zoeken, over elkaar roddelen en proberen met elkaar het bed in te duiken. Dat hebben we in de huidige wereld ook dus probeer eens echt met elkaar samen te leven en bouw iets op als voorbeeld hoe het wel zou kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *