Colinda en Wilco op de vide over Patrick

Colinda en Wilco op de vide over Patrick

Gisteren avond zaten Colinda en Patrick rustig op de vide wat te kletsen. De twee bespreken van alles maar al snel begint het gesprek over het onderwerp Patrick.

De twee bespreken van alles, zo komen de evenementen die Colinda aan het regelen is naar voren maar ook de bouw van de vide. Tot de spannende avond van Colinda en Wilco aan bod komt, Wilco had echt niet door dat Patrick hun betrapt had. Colinda antwoordt dat het voordeel nu is dat hij nu zijn hoop kwijt is. Hij bleef maar hopen en hopen en nou laat hij me gewoon met rust. Wilco zegt dat het wel goed is dat Patrick haar nu met rust laat, dat heeft ze ook wel nodig. Dat jullie het nu alle twee los kunnen laten, die onzin. Ja joh antwoordt Colinda, ik loop er al veel te lang mee. Ja zegt Wilco, uiteindelijk wordt je gek van jezelf en dat moet je niet willen. Dan vertelt Colinda ook nog wat ze opving tijdens het avondeten. Patrick zou gezegd hebben dat hij zich gaat bezatten. Er is namelijk drank besteld omdat Gio vandaag zijn laatste examen heeft. Hij wil zich bezatten om alle ellende weg te drinken. Colinda voegt eraan toe dat ze na die uitspraken niet echt onder de indruk is, hij is te ver gegaan en ik heb me definitief voor Patrick afgesloten… Hoe zal het vanavond gaan lopen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Jeannet at 22:10

  Wat voorbarig vanavond drank te bestellen omdat Gio zijn laatste tentamen achter de rug heeft. Dat wordt dat als de uitslag van de tentamens bekend wordt, waarschijnlijk weer drank bestellen! Dan om de uitslag weer te vieren. Ze grijpen daar in Utopia iedere gelegenheid aan om extra drank te kunnen nuttigen.

  Hoe Colinda zelf op drank reageert, daar zijn wij al getuigen van geweest, ja dat heet dan: het verliezen van normen en waarden. Voor het oog van TV kijkend Nederland, inclusief haar dochters, laat Colinda zich dan gaan. Bah!

  Ik hoop voor Patrick dat hij geen “slechte dronk” krijgt, zoals ze het verwoorden, als iemand agressief wordt van drank. Hopelijk is dit niet zo. Anders wordt het hem weer aangerekend. Dat drankmisbruik binnen Utopia neemt te ernstige vormen aan.

  Maar je: ze doen maar !

 2. anneke at 19:06

  De kijkcijfers zijn tussen de 650.000 en 750.00 kijkers en als je de drie herhaling er bij rekend op de 1 miljoen
  de vide is een onmoetings plaats geworden van de stelletjes zometeen wordt het een plaats wat niemand wil zien of je moet daar gek van zijn

 3. Toet at 13:47

  Wie weet de kijkcijfers van Utopia.Ik volg het alleen nog hier.Het zou me niets verbazen als ze flink zijn gezakt.Ik denk dat De Mol er vanaf had gezien als hij geweten had wat een onvolwassen mensen er nu in zitten.Sluiten de boel en allemaal naar huis.Totaal kansloos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *