Het Topi centraal van 28 januari

Het Topi centraal van 28 januari

Het is alweer lang geleden de Topi uitrijjking maar vandaag is het dan zover. Iedereen zit bij elkaar, tijd voor een positieve stemming! De winnaar krijgt een week de Topi award, en mag ook nog iets leuks verzinnen en investeren in de groep. Maar wie wordt het?

Mark
Mark stemt als eerste en geeft zijn stemmen aan Ivan, Wilco en Laura

Laura
Laura stemt op Joey, Gabriëlla en LauraB.

Colinda
Colinda stemt op Mark, Nicole en Laura.

Chris
Chris geeft al zijn stemmen aan Ivan.

Naomi
Naomi stemt op Gio en Laura.

LauraB
LauraB stemt op Laura, Gabriëlle en Joey.

Patrick
Patrick stemt op Laura, LauraB en Joey. Dit uit liefde.

Gaby
Gaby stemt op Gabriëlle, LauraB en Nicole.

Gabriëlle
Gabriëlle stemt op Ivan, Joey en Laura.

Nicole
Nicole stemt drie keer op Ivan.

Joey
Joey stemt op LauraB, Laura.

Wilco
Ook Wilco geeft drie stemmen aan Ivan.

Bjorn
Bjorn stemt op LauraB, Mark en Colinda.

Gio
Gio stemt op Patrick, Joey en Naomi en hij wil ook een vierde geven. Deze stem gaat naar Ivan.

Ivan
Ivan stemt op Mark, Wilco en Chris.

Wie is de winnaar?
LauraB vertelt dat Ivan de winnaar van de Topi van de Week is. Hij mag bepalen wat er gebeurt en een leuke activiteit bedenken. Dit gaat vrijdag in. Hij zal de komende dag gaan bedenken hoe hij de week wil invullen. Gabriëlle vertelt Ivan wel dat ze graag wil dat het niet met sporten te maken heeft.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Jeannet at 22:26

  Super dat Ivan de Topi van de week is. Van mij zou hij – als ik inwoonster zou zijn – ook 3 stemmen hebben gekregen. Ivan, ik gaf deze mening al vaker, is duidelijk gegroeid in Utopia. Ik heb steeds meer respect voor hem. Toffe gozer, die Ivan inmiddels, dus terecht de Topi van de week.

  Ik ben enorm benieuwd wat voor een goed voorstel hij binnenkort lanceert. In een eerder bericht vermeldde Thom dat Ivan een plan wat hij heeft nog deze week bekend zal maken.

  Ik denk wel dat het een goed plan is. Ivan is wijzer dan menigeen denkt.
  Toppie! 🙂

 2. Jan at 09:32

  Jammer dat Ivan wint. Weer een bevestiging dat iedereen hem geweldig vind. Die Nicole past al helemaal in het plaatje van de onderdanige vriendin. Wat een vriendjespolitiek wordt hier bedreven. Kom toch eens voor je eigen mening uit !

 3. lena at 00:51

  Had stiekem gehoopt dat chris zou winnen maar ivan is ook goed. Je merkt wel echt dat de paren op elkaar stemmen en de vriendjes op elkaar stemmen. Maar ja dat is logisch. Het zal nooit een eerlijke stemming worden omdat je automatisch op degene stemt waar je het meest mee omgaat. En dat zien we hier dan ook heel duidelijk.

 4. David Brigham at 00:05

  Wat een stuitende slijmers (WIlco, Nicole) — die punten zijn gewoon wraak voor het tribunaal. Wordt het prinsjes-ego van die hork nog gestreeld ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *