Laura haar droom komt uit!

Laura haar droom komt uit!

Ook Laura heeft een interview gehad voor het blad Zij aan zij. Zojuist heeft Laura in de stromende regen namelijk iets leuks uit de brievenbus gehaald… Het blad waar ze zelf in staat! Ook haar droom komt dus uit!

Laura rent snel terug naar de loods en roept een aantal bewoners erbij om mee te kijken. Ook andere bewoners zijn erg trots op haar mede bewoonster terwijl ze het interview mee lezen. Wat gaaf joh, echt kicken zegt Gabriëlle trots. Maar Laura zelf is natuurlijk ook erg trots op het resultaat. Als de dames de foto’s goed bekeken hebben leest Laura op haar gemak nog het gehele interview aandachtig door. Ze is er zichtbaar blij mee en straalt van oor tot oor!

Laura in zij aan zij

Laura in zij aan zij
Foto via Zij aan zij

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jeannet at 19:03

    Gefeliciteerd voor Laura. Hartstikke leuk. Ze staat ook super leuk op de cover. Wat een eer. Weer een BN’er erbij. Zal morgen eens bij de Bruna kijken of zij het blad verkopen. Gaaf.

    Ook de naam van het artikel “to bi or not to bi” is héél goed gekozen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *