Joey in de shoeby

Joey in de shoeby

Joey heeft een lange tijd terug als model voor Shoeby een fotoshoot gedaan. De foto’s zouden verwerkt worden in het mode blad. Joey heeft de foto’s uiteraard al gezien, maar wij willen andere Utopia fans ook de mogelijkheid bieden. Hieronder hebben we dan ook een aantal foto’s voor je bij elkaar gezocht van model Joey. Mocht je het magazine nog niet gezien hebben, is dit dus je kans! Joey zijn droom is uitgekomen, wat vinden jullie ervan?

Joey model shoeby

Joey model shoebyJoey model shoeby

Joey model shoeby

Bron foto’s: Shoeby Magazine

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Jeannet at 19:23

    Gaaf, hartstikke leuk, knap fotomodel!

    A star is born 🙂

    Gefeliciteerd Joey, je kunt met een gerust hart trots zijn op jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *