Peter Nuninga gaat niet terug naar Utopia

Peter Nuninga gaat niet terug naar Utopia

Eerder waren er al vermoedens dat oud Utopia bewoner Peter Nuninga terug zal keren in Utopia. Dit naar aanleiding van een aantal Facebook statussen die hij plaatste. Later liet Peter weten dat hij alles bekend zou maken bij Active radio waar hij regelmatig een eigen item verzorgd Peter in de Ether. Omstreeks 20:00 bellen de DJ’s van dit radio station de oud Utopia bewoner op waar Peter het een en het ander bekend maakt. Maar gaat hij naar Utopia?

Peter vertelt dat verschillende mensen het willen weten, het is een hectische dag geweest. Ik poste een facebook post of ik mijn kist nog ingepakt had en naar Laren wilde komen. Ik wil jullie niet langer in spanning houden en wil iedereen bedanken die het super leuk vindt als ik terug zou keren. Ik had nooit verwacht dat dit zo’n grote olievlek zou komen. Maar er moet iets van het hart. Ik werd vanmorgen wakker en ik hou van grapjes… En ben toen gaan broeden en dacht bij mijzelf deze grap wordt opgepakt. Hij heeft toen zijn andere telefoon gepakt en vervolgens heeft Peter zichzelf geappt. Ik wilde het geloofwaardig over laten komen, en wilde kracht bij het verhaal gaan zetten. Ik heb vorig jaar wat foto’s gemaakt en heb deze ook op Facebook geplaatst. Daarna geloofde iedereen het verhaal. Het werd geplaatst op utopiatvshow.nl andere media en het ging gewoon maar door. Ik wil jullie mededelen dat het om een grap ging en hoop dat iedereen er om heeft kunnen lachen! Ook heeft hij reactie van de Talpa redactie gehad, met de vraag wat de bedoeling was. Het blijkt dus allemaal een grapje te zijn, Utopiatvshow.nl kon er wel om lachen, grap geslaagd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Ronald at 21:55

  Ik vraag me af of ze op den duur wel Isabella met haar band zouden kunnen uitnodigen voor een live in de loods? Is nu een artiest als er voor betaald moet worden! Zou wel lachen zijn, op een hele andere manier binnen komen, denk dat ze dat niet tegen kunnen houden! Geen wetten geen regels, op uitnodiging van de bewoners zou het moeten kunnen?

  • anneke at 22:25

   Ik denk niet dat ze dat doen en of Isabella dat wil om haar oud vriendje zien te rommelen met die meid die haar heeft weg gestemd om hem te krijgen en ik denk dat Giorgio dat ook niet ziet zitten om haar weer te zien

 2. Jeannet at 21:19

  Tja wat moet je van die actie van Peter Nuninga vinden…..

  Hij zal hopen dat hij terug Utopia in mag, dat vermoed ik. Evenals Rienk die nog steeds wat graag terug Utopia in zou willen. Toen John de Mol/Talpa dat niet goed vond, ging hij “zijn gal spugen” en beweerde dat alles een beetje door de Zendkamer werd bepaald, terwijl andere ex-bewoners hier geen woord over repten.

  Ik weet het dus niet, geen aanval s.v.p. ;-), maar ik denk dat het een (ongeschreven) regel is:

  Eenmaal ex-bewoner of ex-genomineerde: out is out!
  The way of no return.

  Jammer voor Peter, ik denk dat hij met deze actie de aandacht van Talpa wou krijgen en hoopte dat hem gevraagd zou worden terug te komen als inwoner, dan kunnen de anderen die om relatie- en gezondheidsproblemen (Emil – Paul etc.) ook wel weer terug komen.

  Ik ben voor het systeem: weg is weg, een eenmalige kans!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *