Gerrit en Jessie ontvangen hun eerste versie van hun single

Gerrit en Jessie ontvangen hun eerste versie van hun single

Gerrit en Jessie zijn ondertussen al enige tijd bezig met het schrijven van hun zomerhit. Na het schrijven hebben de twee de teksten ingezongen en op de beat van hun producer opgenomen. Wanneer Jessie en Gerrit buiten aan het voetballen zijn, komt er een mede bewoner naar het tweetal gerend. Ik heb een e-mail met goed nieuws wordt er geroepen. Jessie en Gerrit kijken tevreden op en willen dan dat de hele groep mee komt dit omdat ze weten dat ze hun eerste versie van hun zomerhit hebben gekregen. Na het downloaden van de hit, beluisteren ze met de groep naar wat de producer ervan heeft gemaakt. Een autotune komt van pas en sommige stukken worden tweestemmig. Hierdoor klinkt het een stuk voller. Beide mannen zijn tevreden en willen misschien nog een paar kleine aanpassingen aanbrengen. Wordt vervolgd dus! Zal het echt een hit worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *