Gerrit vraagt de waarheid aan Shelley, hoe zit het met de roddels over Jessie en haar?

Gerrit vraagt de waarheid aan Shelley, hoe zit het met de roddels over Jessie en haar?

Shelley is Gerrit zijn haar aan het knippen, wanneer Jessie ter sprake komt. Gerrit is benieuwd of Shelley op de hoogte is van de roddels in Utopia 2 en bespreekt dit met haar. Heb je dat ook gehoord? Dat jij en Jessie met elkaar flirten vraagt Gerrit aan Shelley. Shelley laat weten dat ze dit inderdaad heeft gehoord maar zelf niet vindt dat zij en Jessie flirten met elkaar. Ik zoek hem niet op verzekert ze. Toch geeft Shelley wel aan dat Jessie haar wel opzoekt. Ze is van mening dat iedereen zelf moet weten wat zij van de situatie vinden en zich hier niet mee gaat bemoeien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *