Brandon heeft een bierproeverij pakket geregeld voor de groep

Brandon heeft een bierproeverij pakket geregeld voor de groep

Terwijl Gerrit en Jessie afgelopen avond druk zijn in het atelier met hun zomerhit en Franny daar toekijkt, heeft Brandon iets geregeld waar hij graag de groep voor uitnodigt. Mariska, kom je ook gezellig erbij? zegt Brandon. Mariska is al snel om en ze komen samen bij de loungebank. Daar zit Mylène al te wachten. Een moment later komt Brandon aan met een pakket vol met bier. Een bierproeverij roept hij tegen zijn twee vrouwelijke mede bewoners. Ondertussen komen er meerdere bewoners bij en bekijken ze de flessen die er staan. Brandon geeft aan dat hij niet bewust om zoveel flessen had gevraagd maar dat door het brede assortiment hij ontzettend blij is met de hoeveelheid aan keus. Zodra de groep bijna compleet is, beginnen ze met de proeverij. Uiteindelijk kiezen ze uit welke ze het lekkerst vinden. Het beloofd een gezellige avond te worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *