Niet iedereen is enthousiast over de single van Gerrit en Jessie

Niet iedereen is enthousiast over de single van Gerrit en Jessie

De bewoners hebben afgelopen avond genoten van een bierproeverij die Brandon heeft geregeld. Na het oordelen over de verschillende soorten bier besluiten de bewoners ook een oordeel te geven over de zomerhit van Jessie en Gerrit. Langzamerhand beginnen ze toe te geven dat Jessie beter is in teksten schrijven dan Gerrit. Eerst zegt hij dat het allemaal bitches zijn, maar dan neemt hij ze toch mee zegt Jens. Ook Mylène geeft toe dat het een vreemde tekst is van Gerrit. De bewoners op de loungebank beginnen het hele nummer zin voor zin te oordelen en trekken steeds meer een negatieve conclusie. Uiteindelijk blijkt dat ze het nummer wel oké vinden maar dat dit vooral komt door Jessie. Gerrit zijn bijdrage vinden ze niet sterk. Misschien moet Jessie ook de teksten van Gerrit schrijven eindigt Mylène tegen de anderen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *