Jessie vraagt Adriaan om zijn mening rondom de muzieknummers die hij heeft opgenomen

Jessie vraagt Adriaan om zijn mening rondom de muzieknummers die hij heeft opgenomen

Jessie is de laatste tijd heel druk met het maken van een aantal nummers. Zo heeft hij een zomers nummer met Gerrit opgenomen en een nummer samen met Mylène, geïnspireerd door Ikbal. Gisteren liet hij de eerste versie van de potentiële zomerhit aan de groep horen. En vandaag is Jessie wel eens benieuwd wat Adriaan van dit nummer vindt. Adriaan is ook nu erg kritisch. Het deel samen vond ik niet zo goed en het deel van Gerrit vond ik ook niet zo goed laat hij dan ook aan Jessie weten. Wel vertelt hij dat hij het een lekker nummer vindt voor op de radio. Ook het stuk wat Jessie zelf rapt vindt hij top. Het Ikbal nummer vindt Adriaan een stuk beter. Mooi nummer, lekker gezongen, lekkere beat complimenteert Adriaan hem verder. Jessie is blij met Adriaans eerlijke mening.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *