Merel en Hiske bespreken of Gerrit en Franny weer samen komen

Merel en Hiske bespreken of Gerrit en Franny weer samen komen

Merel en Hiske staan samen op het Utopia 2 terrein als ze over Gerrit en Franny beginnen. De twee vragen zich af of het weer iets tussen hen gaat worden. Merel laat weten dat ze gisteren aan Franny vroeg waarom ze Gerrit een beetje op afstand houdt. Toen zei zij: Shelly voegt ze eraan toe. Deze reden begrijpt Merel niet helemaal. Ik zeg nou, die heeft jou nu zo vaak genaaid, daar zou ik echt klaar mee zijn. Merel dacht namelijk dat Franny hem op afstand hield omdat Gerrit niet te vertrouwen zou zijn. Ik wil het niet stimuleren maar ik vind ze ook echt heel leuk samen gaat  Merel giechelend verder. Hiske lijkt het hiermee eens te zijn maar is van mening dat Gerrit wel voorzichtig met haar moet zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *