Jessie is toch nog niet helemaal tevreden met hun single

Jessie is toch nog niet helemaal tevreden met hun single

Jessie en Gerrit hebben de demo van hun eerste single ontvangen. Het blijkt dat Jessie nog niet helemaal tevreden is en eigenlijk een andere artiest op het refrein wil laten zingen. Het refrein moet de kers op de taart zijn, maar dat is het nu net niet vertelt Jessie aan Mariska. En laat weten dit straks met Gerrit te gaan overleggen, maar lijkt een beetje bang te zijn voor zijn reactie. Jessie zijn voorgevoel lijkt ook wel te kloppen. Gerrit wil het nummer van hun samen houden. Puur omdat dit een visitekaartje is van ons beide legt hij verder uit. Jessie stelt voor om eerst samen proberen het refrein opnieuw te nemen en om alsnog een andere artiest te vragen voor het nummer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *