Gaan de bewoners van Utopia 2 wel of niet vergaderen vandaag?

Gaan de bewoners van Utopia 2 wel of niet vergaderen vandaag?

Normaliter vergaderen de bewoners vaak in de ochtend, maar door een bijzonder bezoek van de Wensambulance hebben ze besloten om de vergadering uit te stellen. Niet voor elke bewoner is dit een fijne gedachte. Mariska wil niet dat de vergadering uitgesteld wordt omdat ze ideeën wil delen die ze met Jordie had besproken. Dylan vindt dat de vergadering in ieder geval vandaag niet door moet gaan, vanwege de drukte in de tattoo shop. Ook Merel vindt het onverstandig om later op de dag pas te vergaderen, dus direct wanneer de Wensambulance Utopia 2 heeft verlaten, trekt ze aan de bel en verwacht ze dat iedereen mee gaat doen aan de vergadering. Mocht er uiteindelijk wel vergaderd worden komen we daar natuurlijk op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *