Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 5 augustus

Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 5 augustus

De bewoners komen toch samen in de silo om te vergaderen. Het belooft een korte vergadering te worden dit omdat de bewoners vandaag nog veel te doen hebben. Het eerste punt dat besproken wordt is de aanschaf van een nieuwe printer. Dylan heeft een goede printer nodig voor zijn tatoeages en Jessie geeft aan dat hij deze gaat kopen. Verder heeft hij nog geen financiële update, omdat hij een herinnering heeft gekregen van een groothandel die hij nog nooit eerder heeft gezien. Hij vraagt of een van de bewoners hier iets vanaf weet maar niemand kan hier antwoord op geven.

Mariska heeft een overzicht gemaakt van de winst die de bv heeft gemaakt. Die staat nu op €3206,- maar daar moeten nog wel de inkoopkosten vanaf getrokken worden. Ook heeft ze weer een overzicht gemaakt van de topproducten van Utopia 2. De Katie knuffel staat nog steeds op 1, de WRTW bikini op 2, het nieuwe WRTW shirt op 3 en de wijn op nummer 4. Er zijn een paar artikelen op de webshop die heel slecht lopen. Schrikbarend laat Mariska verder weten. Ze heeft samen met Jens een plan gemaakt om de webshop een boost te geven. Ten slotte wil Merel nog even iets kwijt over het feest dat ze in september wil gaan organiseren. Ze heeft al een vergunning aangevraagd en die is goedgekeurd. Ze wil dan ook met haar mede bewoners gaan brainstormen voor vette ideeën en ze presenteert ook alvast de plattegrond voor het feest. En daarmee eindigt de vergadering van 5 augustus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *