Jessie en Merel hebben een goed gesprek en bespreken waarom het fout is gegaan

Jessie en Merel hebben een goed gesprek en bespreken waarom het fout is gegaan

Jessie en Merel hebben een gesprek. De twee praten over waarom het uit is gegaan. Merel laat weten dat de Shownieuws reporters vroegen of het echte liefde was tussen hen. Als Jessie vraagt welk antwoord zij daarop gaf, wil ze daar geen antwoord op geven. Uiteindelijk geven Merel en Jessie allebei toe dat het echte liefde was maar dat dit inmiddels over is. Jessie zegt dat hij graag wil dat het net zo leuk was als in het begin. En vraagt aan Merel waarom ze niet eerder zei dat het uit was. Ik was je gewoon zat zegt ze. Ik kon je gewoon even niet meer zien benadrukt ze. Als Merel vertelt dat ze tegen de reporters heeft gezegd dat ze altijd gek op Jessie blijft, stelt Jessie een cryptische vraag. Zou je gek van me worden vraagt hij. Of gek van me blijven? Merel antwoordt dat het allebei het geval is. Jessie reageert daarna dat hij altijd een zwak voor haar zal blijven houden. De twee weten allebei niet waarom het de laatste tijd zo anders is geworden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 19:40

    Zojuist de uitzending gezien wat een schaamteloze uitzending Je mag er niets van zeggen want dan krijg je de blauwe balk.Maar als dit normaal is om iemand die terminaal is zo te behandelen dan schaam ik mij diep.Dat ik hier naar kijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *