Hiske weet zeker dat Gerrit Franny een leuke meid vindt

Hiske weet zeker dat Gerrit Franny een leuke meid vindt

Hiske en Franny hebben het over de omgang tussen Franny en Gerrit. Franny geeft aan dat ze duidelijk haar grenzen aangeeft bij hem. Hiske ziet wel dat Gerrit veel naar Franny toe trekt en dat als hij intieme aandacht zoekt bij iemand, dit Franny zal zijn. Ook weet Hiske zeker dat Gerrit Franny een hele leuke meid vindt. Franny zegt op haar beurt dat zij Gerrit ook een hele leuke jongen vindt maar ze legt uit dat ze niets meer met hem zal doen. En geeft aan deels niks met Gerrit te willen doen vanwege Shelley. Ze wil haar namelijk geen pijn meer doen. Zowel Hiske als Franny denken dat Gerrit daar wel lak aan heeft. Denken jullie dat Hiske en Franny gelijk hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *