Alexandra wordt getest, ze krijgt een opdracht van Gerrit en Hiske

Alexandra wordt getest, ze krijgt een opdracht van Gerrit en Hiske

Gerrit wacht Alexandra en Hiske op. Gerrit legt Alexandra vervolgens uit dat hij en Hiske Stefano Seedorf hebben beloofd om haar te ondersteunen bij het leren. Oh god zegt Alexandra terwijl Gerrit haar een plek wijst. U mag plaatsnemen gaat Gerrit verder. En toont haar een blaadje, welke Alexandra in mag vullen. Kom maar op zegt Alexandra enthousiast en ze begint aan haar oefening. Als ze klaar is legt Gerrit haar nog een casus voor, namelijk het been van Hiske. Eerst vraagt Gerrit welk bot Hiske gekneusd zou hebben en daarna of het goed verbonden is. Alexandra levert haar opdracht in en Gerrit geeft aan dat ze later terugkomen met het eindcijfer. Zal Alexandra een een 10 halen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *