Hiske en Gerrit maken het eindcijfer van Alexandra haar opdracht bekend

Hiske en Gerrit maken het eindcijfer van Alexandra haar opdracht bekend

Alexandra krijgt haar eindcijfer van de toets die zij eerder maakte. Wat kijken jullie streng merkt Alexandra op als Hiske en Gerrit op haar af komen lopen. Allereerst vraagt Hiske zich af hoe Alexandra verwacht dat ze haar eerste onverwachte schriftelijke overhoring heeft gemaakt. Het strenge tweetal geven Alexandra, nog voordat ze het cijfer bekendmaken, complimenten voor wat zij heeft bereikt. Na de spanning voldoende te hebben opgebouwd, maakt Hiske het cijfer bekend. Alexandra krijgt een zeven, dat is iets lager dan ze had verwacht. Ondanks dat is Alexandra heel erg blij met de oefening.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *