Franny en Jordie praten over Jessie en Merel, komen ze weer bij elkaar?

Franny en Jordie praten over Jessie en Merel, komen ze weer bij elkaar?

Franny en Jordie zitten afgelopen avond samen buiten te kletsen. Franny begint voor haar over een belangrijk onderwerp. Denk je echt dat het weer een ding is? vraagt ze. Merel en Jessie? Jordie weet het niet. En zegt dat hij het binnenkort aan ze gaat vragen. Volgens Franny groeit het tweetal wel weer naar elkaar toe. Het valt Jordie op dat Merel nu alweer bij Jessie is, die bezig is met de VR bril. Wel denkt Franny dat een eventuele liefde tussen Merel en Jessie meer bij de andere bewoners speelt dan bij hunzelf. Jordie lijkt zich op zijn beurt hierin te kunnen vinden. Franny zou het in ieder geval niet gek vinden als het tweetal weer bij elkaar komt. Jordie merkt de dynamiek van groep wel een beetje verandert door de breuk. Denken jullie dat Jessie en Merel weer bij elkaar komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *