Franny raakt gewond als ze een hor ophangt

Franny raakt gewond als ze een hor ophangt

Merel krijgt afgelopen avond de schrik van haar leven. Zij en Franny zijn druk bezig met het ophangen van een hor voor hun deur als Franny ineens een pijnkreet geeft. Nee zegt Merel. Franny heeft namelijk een punaise in haar vinger, die ze er snel weer uit haalt. Als het tweetal klaar is met de bovenkant van de hor bekijken ze Franny haar vinger. Merel vraagt zich af hoe het Franny is gelukt om die punaise in haar vinger te krijgen. Franny moet het antwoord echter schuldig blijven. Gaat het de twee alsnog lukken de hor verder op te hangen zonder verwondingen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *