Alexandra is laaiend enthousiast door een plan van Andrea

Alexandra is laaiend enthousiast door een plan van Andrea

Eerder opperde Andrea het idee om een date voor Alexandra te regelen. De groep was enthousiast en ook Alexandra ziet het helemaal zitten. Ik vind mijn verrassing leuk, wat Andrea heeft gedaan zegt ze afgelopen avond. Andrea heeft het plan bedacht om Alexandra een steuntje in de rug te geven. Alexandra leek de laatste tijd namelijk niet helemaal lekker in haar vel te zitten. Alexandra vertelt dol enthousiast Mariska en Jens over het plan van Andrea. Voor haar is het nog een verrassing met wie ze binnenkort eventueel gaat daten. Het is hartstikke leuk benadrukt Mariska. Ik hoop dat het lukt. Ik vind het fantastisch benadrukt ze. Zal Alexandra binnenkort op date gaan in Utopia 2?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *