Alexandra en Hiske zouden verliefd kunnen worden op een andere vrouw

Alexandra en Hiske zouden verliefd kunnen worden op een andere vrouw

Alexandra, Jordie, Hiske en Shelley zitten met zijn allen aan tafel wat te eten. Wil je ook een liefdesverhaal met mij vraagt Shelley aan Hiske. Ze doelt hiermee op haar acteerlessen. Tuurlijk Shell lacht Hiske. Het gesprek gaat vervolgens over liefde en Alexandra besluit om een brandende vraag te stellen. Zou je verliefd kunnen worden op een vrouw vraagt ze aan Hiske. Hiske denkt even na. Ik sluit niets uit zegt ze dan. Alexandra laat weten dat zij ook verliefd kan worden op een vrouw. Ik niet zegt Jordie en hij moet lachen. Ik maak er geen geheim van dat ik vrouwen ook aantrekkelijk vindt gaat Alexandra verder. Vrouwen zijn gewoon mooie wezens eindigt ze. De groep is het daar helemaal mee eens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *