Adriaan en Brandon zijn niet te stoppen en werken tot laat in de avond door

Adriaan en Brandon zijn niet te stoppen en werken tot laat in de avond door

Adriaan en Brandon zijn afgelopen avond druk bezig. Als alle andere bewoners al lekker van hun zomerse avond aan het genieten zijn, zijn de twee nog druk bezig met straten. De twee zijn hartstikke blij met hun werk en geven elkaar een high five. Die hebben we er vòòr de markt wel in liggen zegt Adriaan trots. Wat later is het ook voor dit tweetal mooi geweest. Ze houden ermee op voor vandaag. Zal de straat inderdaad voor de markt af zijn? En wat zal de rest van de avond en de nieuwe dag allemaal brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *