Jessie is niet blij met Andrea, ze bemoeid zich in een gesprek

Jessie is niet blij met Andrea, ze bemoeid zich in een gesprek

Shelley en Jessie hebben een gesprek met elkaar over de filmavond, wanneer Andrea zich ermee bemoeit. Shelley geeft aan dat Jessie meer zijn best had moeten doen als hij de hoofdrol had willen krijgen. Daar heeft ze gelijk in zegt Andrea tegen de twee. Jessie kan het niet hebben dat Andrea zich met de situatie bemoeit en begint de discussie. Waarom voel je je gelijk zo aangevallen vraagt Andrea. Die gozer kan geen grapje hebben voegt ze eraan toe. Jessie laat weten dat hij sowieso weinig kan hebben van Andrea. Zullen de twee elkaar met rust laten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *