Andrea is boos op Jessie, hij heeft geen enkel stukje sympathie

Andrea is boos op Jessie, hij heeft geen enkel stukje sympathie

Andrea en Jessie hebben eerder vandaag een aanvaring gehad met elkaar. Andrea vond dat Shelley gelijk had in een discussie tussen hen en nam het voor haar op. Jessie leek dit niet te kunnen waarderen en begon de discussie met Andrea. Wanneer de discussie tussen hen is afgelopen en Andrea in haar huisje is, uit ze haar frustratie bij Shelley. Ik mag Jessie echt niet laat Andrea boos weten. Vreselijke vent benadrukt ze. Shelley snapt inderdaad niet waarom hij zich zo liet gaan in de discussie. Ja, om niks gaat Andrea verder. Naar figuur, nare vent. Zit geen stukje sympathie in eindigt ze. Zal de bom nog verder barsten tussen de twee of blijft het erbij?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *