Gerrit heeft na een opmerking onenigheid met Jordie

Gerrit heeft na een opmerking onenigheid met Jordie

Jordie is in de silo wanneer Gerrit hier ook binnen komt lopen. Jordie geeft aan dat hij Gerrit lelijk vindt maar Gerrit weet nou niet of dit is bedoeld als grap of serieus. Gerrit besluit dan ook Jordie hierop aan te spreken. Jordie legt uit dat hij dacht dat Gerrit een gekke bek trok en daarom dat zei. Ik heb een gesprek met jou en dan knal je het er ineens in geeft Jordie aan. Gerrit legt vervolgens uit dat hij niet snapt wanneer hij de lieve Jordie is en wanneer hij de valse Jordie is. Ik vind het een beetje een rare omgangsvorm benadrukt hij. Jordie geeft aan dat het niet zijn bedoeling was zijn gevoelens te kwetsen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *