Jordie lucht zijn hart bij Alexandra omdat hij nicht is genoemd door Gerrit

Jordie lucht zijn hart bij Alexandra omdat hij nicht is genoemd door Gerrit

Jordie en Gerrit hebben onenigheid met elkaar gehad. Jordie noemde Gerrit lelijk maar dit was volgens Jordie een grap. Daarentegen noemde Gerrit Jordie de ene keer een lieve nicht en de andere keer een valse nicht. Hier was Jordie niet van gediend en vertelt dan ook zijn frustraties aan Alexandra. Alexandra zei dat ze dit inderdaad hoorde. Ik vond het niet chill dat hij het zo benoemde geeft ze verder aan. Alexandra luistert daarna het verhaal van Jordie aan terwijl hij zijn beklag doet. Ze lijkt het helemaal met hem eens te zijn. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *