Jessie geeft toe dat hij ondanks de omstandigheden nog altijd gevoelens heeft voor Merel

Jessie geeft toe dat hij ondanks de omstandigheden nog altijd gevoelens heeft voor Merel

Franny en Merel kunnen het goed met elkaar vinden en bespreken bijna alles met elkaar. Tussen Merel en Jessie gaat het de laatste tijd niet zo goed. Momenteel is het uit tussen hen en Franny is erg benieuwd hoe het nu tussen de twee gaat. Voel je nog een beetje wat voor Merel vraagt Franny aan Jessie. Jessie geeft hier niet direct antwoord op en wil weglopen. Franny trekt hem terug. Ja tuurlijk nog een beetje geeft Jessie vervolgens eerlijk toe. Ik was alleen heel boos benadrukt hij. En laat weten dat hij geen uitspraken kan doen over het toekomst. Het is wat het is. Ik denk niet dat het meer wordt, maar het zal wel altijd een beetje blijven eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 13:46

    Jessi denk goed na zo’n verwende vrouw is niet mee te leven de blauwe balk zaler wel weer aankomen zo jammer dat je hier niet de waarheid mag schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *