Jordie in de zevende hemel, de chiropractor is weer in Utopia 2

Jordie in de zevende hemel, de chiropractor is weer in Utopia 2

Vandaag is de chiropractor gekomen voor Alexandra. De chiropractor is al vaker langs geweest en hij viel toen ook al heel erg in de smaak bij Jordie. Nu hij er vandaag weer is, kan Merel het niet laten te vragen hoe het zit. Je prins op het witte paard is er weer merkt Merel blij op tegen Jordie. Jordie weet zich moeilijk een houding te geven en moet ervan lachen. Ik heb helemaal opvliegers gaat Jordie verder terwijl de grijns niet meer van zijn gezicht kan gaan. Jordie gaat vervolgens aan tafel zitten, terwijl hij kijkt naar de chiropractor. Zal Jordie nog een stap zetten richting de chiropractor?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *