Merel wil een een datingsbureau oprichten in Utopia 2

Merel wil een een datingsbureau oprichten in Utopia 2

Het is een druk in de keuken. Brandon en Hiske zijn bij het aanrecht bezig en Jordie pakt wat te drinken. Andrea en Merel zijn in gesprek. His, Ik had toch het idee om de laatste woensdag van de maand een driegangendiner te gaan doen begint Andrea. Merel heeft het idee om dates hier te gaan doen. Wat als we dat nou gaan combineren? voegt ze eraan toe. Merel wil mensen gaan laten daten in Utopia 2. Hiske vindt het een heel leuk idee. Als Brandon zegt dat het dan misschien leuk is om mensen te gaan matchen, zegt Hiske dat ze dacht dat dit ook de bedoeling is. Wanneer zal de eerste Utopia match een feit zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *