De bewoners uit Utopia 2 doen een voetbalwedstrijd op het nieuwe grasveld

De bewoners uit Utopia 2 doen een voetbalwedstrijd op het nieuwe grasveld

Er is een spannend moment in mini samenleving Utopia 2. De bewoners houden namelijk een voetbalwedstrijd. Er wordt een veld uitgezet en de teams worden ingedeeld. Als het Utopiaanse volkslied heeft geklonken mogen de teams beginnen. De wedstrijd is spannend, maar er wordt eerlijk gespeeld. Het ging er sportief aan toe op het nieuwe grasveld.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *