Adriaan weigert te hoelahoepen op de filmavond

Adriaan weigert te hoelahoepen op de filmavond

Adriaan, Hiske en Jens zijn in gesprek. Adriaan laat weten dat hij niet meer gaat hoelahoepen op de filmavond. Hij vindt dat hij te weinig tijd heeft om nog te gaan oefenen. Je hebt drie weken ongeveer hé? zegt Jens maar Adriaan houdt voet bij stuk. Hij gaat het niet doen. Ik doe het gewoon niet meer, het is klaar benadrukt hij. Hiske vraagt aan Jens of hij Adriaan nog over kan halen. Jens gaat het er nog met hem over hebben, maar hij heeft er een hard hoofd in. Hiske gaat vervolgens nog even langs bij Adriaan om het met hem te bespreken. En legt uit dat ze het met Shelley overlegd heeft en die dacht dat het al geregeld was. Hiske vindt het jammer dat Adriaan niet meer wil en vraagt of het echt niet meer kan. Ik heb er bar weinig behoeft aan legt hij uit. Hiske vindt het jammer omdat het zijn laatste avond is. Adriaan heeft op zijn beurt het gevoel dat alles wat hij de laatste tijd doet als negatief wordt gezien. De discussie gaat nog even door. Zal Adriaan zich toch nog bedenken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *