Shelley voelt zich niet verantwoordelijk tegenover Merel door het gedoe met Jessie

Shelley voelt zich niet verantwoordelijk tegenover Merel door het gedoe met Jessie

Het gesprek gaat rond in Utopia 2 dat Jessie Shelley wellicht leuk zou vinden. Hiske is erachter gekomen dat ook Merel hiervan af weet en neemt om deze reden Shelley even apart. Hiske wil weten hoe Shelley in heel de situatie staat. Shelley laat weten  niets te voelen voor Jessie en hier ook niet op zit te wachten. Toch geeft ze aan dat ze geen verantwoordelijkheid af hoeft te dragen aan Merel mocht er toch iets spelen tussen hen. Maar ik ga niet iemand iets aan doen wat ik hier zelf ook heb ervaren en niet leuk vond gaat ze verder. Hiske lijkt het verstandig als Shelley met Merel gaat praten en aangeeft dat zij niets van Jessie wil maar hier lijkt Shelley niet op te wachten. Als zij dat belangrijk vindt moet ze naar mij toe komen eindig Shelley het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *