Brandon uit zijn zorgen over de dakconstructie van de bar

Brandon uit zijn zorgen over de dakconstructie van de bar

Het is een drukke bedoening in Utopia 2. De zondag is niet per definitie een rustdag. Adriaan en Jens begonnen vandaag al druk met het leggen van de nieuwe straat en in de buurt van de bar zijn Jessie, Brandon, Hiske en Mariska bezig met een nieuwe constructie. Het gaat bij het plaatsen van het dak helaas niet helemaal goed. De bovenkant ligt er namelijk niet goed op. De dakconstructie wordt verplaatst zodat het gewicht beter verdeeld wordt. Dit moet gebeuren volgens Jessie omdat anders binnen korte tijd de constructie in elkaar stort. Brandon maakt zich een beetje zorgen over de stevigheid van de hele constructie. Jessie en Brandon gaan nadenken over een goede oplossing. Zal het de bewoners lukken de constructie sterk te maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *