Dylan geeft Franny advies, ze moet geen verkeerde signalen aan Gerrit geven

Dylan geeft Franny advies, ze moet geen verkeerde signalen aan Gerrit geven

Gerrit en Franny zijn erg close met elkaar geweest maar Franny wilde meer afstand van hem. De twee hebben bij elkaar geslapen, maar dit wil Franny niet meer. Dylan en Jordie zien dat Franny het soms lastig lijkt te vinden haar grens aan te geven en behoeden haar hiervoor. Ik zag net Gerrit uit je huisje lopen zegt Dylan tegen Franny, terwijl hij wacht op een verklaring. Franny geeft aan dat ze denkt dat Gerrit niet goed weet hoe hij om moet gaan met de situatie en daarom nog een beetje om Franny heen hangt. De mannen adviseren haar duidelijk haar grens aan te geven. Je moet hem geen verkeerde signalen geven probeert Dylan uit te leggen. Franny geeft toe dat ze wellicht iets duidelijker moet zijn. Let er gewoon op sluit Dylan het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *