Jessie vertelt aan Gerrit wat voor gevoel hij heeft bij Shelley

Jessie vertelt aan Gerrit wat voor gevoel hij heeft bij Shelley

Wanneer Jessie en Gerrit een rondje lopen over het Utopia 2 terrein, passeert Shelley hen. Gerrit heeft een tijdje een relatie gehad met Shelley maar dit is nu over. Gerrit denkt dat Jessie Shelley nu misschien wel interessant vindt en vraagt dit aan hem. Jessie heeft gevoelens voor Shelley vraagt Gerrit aan Jessie. Hierom moet Jessie lachen en geeft toe. Ik heb in ieder geval geen hekel meer aan haar. Gerrit is verbaasd dat dit ineens is omgeslagen. Pure lust denkt Gerrit maar dit ontkent Jessie. Gerrit geeft aan iets te zien in Jessie zijn ogen richting Shelley, maar hier geeft Jessie geen antwoord op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *