Andrea wil een date regelen voor Alexandra

Andrea wil een date regelen voor Alexandra

Mylène, Merel en Andrea zitten boven in de silo. Hebben jullie gisteren gezien dat de ex van Lex best wel wat op Magic Mike de masseur leek vraagt Andrea aan de andere twee. Ze krijgt veel bijval. Andrea wil graag kijken of het mogelijk is om een date te regelen voor haar en de masseur. Mylène en Merel zien dit idee op hun beurt wel zitten. Misschien kan hij zelfs blijven slapen merkt een enthousiaste Merel op. Als er wordt verteld dat er nog wel even gewacht moet worden geeft Andrea toe ze vroeg het zelf aan me en er klinkt luid gelach in de silo. Gaat het Andrea lukken om de date te regelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *