De wietplantjes van Adriaan doen het goed!

De wietplantjes van Adriaan doen het goed!

Adriaan is op deze nieuwe dag weer druk in de weer met zijn groene vingers. Hij is bezig met het verzorgen van zijn wietplanten die in de kas staan. Als Adriaan bij Dylan in de caravan is vertelt hij Dylan over de plantjes. De plantjes gaan goed man zegt hij blij. En legt uit dat het plantje waarvan hij eerst dacht dat die slecht ging, nu misschien het beste plantje is. Wel geeft Adriaan aan dat hij nog wat stokjes moet regelen waar de planten tegenaan kunnen steunen. Adriaan gaat weer terug naar de planten, daar ziet hij Jessie. Samen bekijken ze de planten. Wanneer zullen ze volgroeid en klaar voor gebruik zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *