Een aantal bewoners vinden het goed dat Jessie en Merel uit elkaar zijn gegaan

Een aantal bewoners vinden het goed dat Jessie en Merel uit elkaar zijn gegaan

Er wordt afgelopen avond nog lang nagepraat door de bewoners aan tafel. Als Jessie naar bed is gegaan gaat het gesprek over hem. Dat Jessie zo laat nog wakker is, joh zegt Dylan. Mylène antwoordt daarop dat ze het echt wel gezellig vindt. Ook is haar opgevallen dat Jessie nooit in een dergelijke setting zit. De bewoners aan tafel vinden dat Jessie en Merel goed uit elkaar zijn gegaan. Ze hadden hier ook ongemakkelijk aan tafel kunnen zitten merkt Mylène op. Het drietal praat nog even verder. Zijn jullie het met hen eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *