Merel denkt dat Jessie buiten Gerrit niemand anders heeft in Utopia 2

Merel denkt dat Jessie buiten Gerrit niemand anders heeft in Utopia 2

Franny en Merel liggen afgelopen avond in bed. Het tweetal heeft een diepgaand gesprek. Franny heeft het over haar en Gerrit. Ze geeft aan dat ze het goed vindt zo en niet meer wil dan vrienden. Merel zegt daarop dat Franny haar eigen gevoel moet volgen. Ook over Jessie wordt gesproken. Weet je wat me ook opviel? gaat Franny verder. Dat Jessie erbij kwam zitten, dat doet hij nooit voegt ze eraan toe. En trekt de conclusie dat Jessie de gezelligheid lijkt te missen en dat hij toch misschien graag in de buurt van Merel is. Merel denkt op haar beurt dat Jessie buiten Gerrit hier ook niemand heeft, ze vindt dat best zielig voor hem. Maar zegt wel dat haar ergste boosheid over is. Hoe zal het verder met Jessie en Merel gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 43    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *