Hiske bespreekt de haat-liefdeverhouding die ze ziet tussen Shelley en Jessie

Hiske bespreekt de haat-liefdeverhouding die ze ziet tussen Shelley en Jessie

Gerrit, Hiske en Mariska liggen afgelopen avond in bed als de rest van de bewoners nog gezellig buiten zitten. Gerrit en Hiske bespreken dat Jessie en Shelley steeds meer naar elkaar toe lijken te trekken. Vind je niet dat ze met elkaar flirten vraagt Hiske. Gerrit lijkt hier niet helemaal antwoord op te kunnen geven. Zij met elkaar… Daar let ik eigenlijk niet eens echt op zegt hij. Hiske daarentegen lijkt dit wel op te vallen. Ze noemt het een haat-liefdeverhouding tussen de twee. Ik zie wel dat ze elkaar een beetje lopen uit te dagen legt Hiske uit. Denken jullie dat er iets kan ontstaan tussen Shelley en Jessie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *