Alexandra wordt in het zonnetje gezet

Alexandra wordt in het zonnetje gezet

Gisteren was het een dag vol met gemengde gevoelens voor Alexandra. In eerste instantie begon haar dag goed, ze kreeg namelijk bezoek van haar familie. Vol zenuwen en met tranen in haar ogen stond ze voor de poort te wachten. Helaas kreeg ze toen de poort openging al vrij snel door dat haar ex niet aanwezig was. Ondanks ze heel blij was om haar familie weer te zien, werd het al vrij snel duidelijk dat het gemis van haar ex haar zwaar viel. Hoewel de bewoners het niet altijd met elkaar eens zijn, hebben ze wel bewezen voor elkaar klaar te staan in zware tijden. Daarom besluiten ze Alexandra afgelopen avond in het zonnetje te zetten. In eerste instantie zou het vanavond een meidenavond worden maar al snel beseft iedereen zich dat het met zijn allen nog veel gezelliger is. De bewoners verzamelen zich buiten aan de grote tafel en er staan allemaal lekkere hapjes en drankjes klaar. Als Alexandra hand in hand met Shelley komt aanlopen wordt ze warm onthaalt en houdt Shelley een korte toespraak voor haar. Alexandra wil ook graag iets kwijt aan de groep en al snel springen de tranen in haar ogen. Ik ga het glas heffen op een nieuw begin in Utopia sluit ze af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *