De bewoners uit Utopia 2 krijgen een lezing over vissen en de sportvisserij

De bewoners uit Utopia 2 krijgen een lezing over vissen en de sportvisserij

Er zijn behoorlijk wat discussies gevoerd over het vangen van vissen in Utopia 2. Vandaag heeft Adriaan sprekers uitgenodigd die een presentatie komen geven over vissen en de sportvisserij. De poort gaat open en Adriaan stelt zich voor. Uiteraard stelt hij ook zijn grote vriendin Katie even voor, die kwispelend gedag komt zeggen tegen Sandra en Willem. Adriaan geeft hen vervolgens een rondleiding over het terrein en de bewoners komen zich ook netjes even voorstellen. Na de rondleiding nemen ze plaats in de silo. Sandra en Willem nemen plaats voor de groep en ze vertellen hen over vissen, het vangen van vissen met een hengel en de nadelen hiervan. Zo blijkt het bijvoorbeeld dat dat vissen daadwerkelijk informatie kunnen onthouden en ook echt pijn kunnen voelen. Adriaan, Sandra en Willem willen met behulp van de presentatie de bewoners informeren over de gevolgen van vissen en uiteindelijk de bewoners te behoeden om in de toekomst opnieuw te gaan vissen in Utopia 2. Maar zal dat ook lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *