Adriaan is teleurgesteld in Shelley, ze wil niet bij een lezing aanwezig zijn

Adriaan is teleurgesteld in Shelley, ze wil niet bij een lezing aanwezig zijn

Adriaan treft in de silo de laatste voorbereidingen voor de sprekers die binnenkort Utopia 2 zullen betreden. Adriaan heeft namelijk twee sprekers uitgenodigd om te komen praten over vissen en het vangen van vissen. Shelley lijkt echter weinig zin te hebben om bij de presentatie aanwezig te zijn. Ik ben er denk ik niet bij zegt ze dan ook tegen Adriaan. Ik zou het fijn vinden als je er ook bij bent reageert Adriaan op zijn beurt. Waarom zou je er niet bij willen zijn? vraagt hij. Shelley legt uit dat ze nog een aantal dingen moet regelen voor de gezellige avond met Alexandra en ze geeft toe ook niet zoveel zin te hebben in nog een presentatie. Adriaan laat weten dat het Shelley haar eigen keuze is. Ik vind het jammer benadrukt hij aan het einde van het gesprek. Zal Shelley toch aanschuiven bij de presentatie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *