Een aantal mede bewoners wil Alexandra op vrolijken en hebben een plan

Een aantal mede bewoners wil Alexandra op vrolijken en hebben een plan

Alexandra heeft eerder vandaag familiebezoek gehad. Bij binnenkomst merkte ze al op dat er een persoon bij was, die ze wel had verwacht. Nu haar bezoek alweer een paar uur Utopia 2 verlaten heeft komt het besef. Hoe ben je er nu onder vraagt Merel. Verdrietig antwoordt Alexandra. Dit is de meiden ook al opgevallen en daarom hebben ze een plan bedacht. We gaan voor Lex lekker een meidenmiddag doen zegt Shelley. Gewoon lekker de meiden onder elkaar voegt ze eraan toe. Jordie kijkt met een glimlach op van de computer. En Jordie zegt hij. Shelley stemt hier al snel mee in. Andrea vindt het ook een leuk idee. Shelley gaat snel langs de andere vrouwen om te vragen of zij ook willen komen. Mylène is erg enthousiast over het idee. Ze oppert echter om er geen meidenavond van te maken, maar een leuke avond met zijn allen. Mylène legt uit dat Jens en Dylan bijvoorbeeld ook graag Alexandra op willen vrolijken. Shelley vindt dit een prima idee. Het beloofd een gezellige avond voor Alexandra te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *