Alexandra kan haar geluk niet op, ze ontvangt familie in Utopia 2

Alexandra kan haar geluk niet op, ze ontvangt familie in Utopia 2

Alexandra is al sinds afgelopen avond erg zenuwachtig. Het is vandaag een bijzondere dag voor haar, want haar familiebezoek komt langs. Ze staat bij de poort met tranen in haar ogen. En kan niet wachten tot haar bezoek er is. Wanneer haar familie en vrienden door de poort komen lopen omarmt ze hen. Alexandra lijkt verdrietig en blij tegelijk te zijn als ze haar zoon ziet. Ze gaat samen met haar familie op de lounge zitten en eet een ontbijt terwijl ze bij praat met de rest. Wat zullen ze allemaal bespreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *