Shelley heeft een idee, een verrassing voor Alexandra

Shelley heeft een idee, een verrassing voor Alexandra

Shelley heeft een plan bedacht voor Alexandra. Ze vertelt het afgelopen avond tegen Andrea en Jessie. Shelley laat weten dat Alexandra morgen bezoek van Frenkie krijgt en daar wil ze een verrassing voor voorbereiden. Het plan is om een romantische plek voor ze maken met wijn en kaarslicht. Jessie oppert het idee om zijn bed ervoor ter beschikking te stellen, die suggestie wordt positief ontvangen. Shelley wil voor de gelegenheid graag Love Boat op de boot schrijven. Jessie vindt dat op zijn beurt geen probleem. Andrea en Shelley lopen zingend weg. Zal de verrassing een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *