Shelley lijkt een aantal dingen niet te waarderen en spreekt Adriaan erop aan

Shelley lijkt een aantal dingen niet te waarderen en spreekt Adriaan erop aan

Shelley en Adriaan hebben afgelopen avond een gesprek. In haar post lijkt namelijk te staan dat Adriaan achter haar rug om praat. Shelley vraagt of Adriaan zich erin kan herkennen. Adriaan bevestigt dit. Wel voegt hij er nog iets aan toe. Adriaan is ook niet bang het recht in haar gezicht te zeggen en hij beweert dit ook te doen. Adriaan legt uit hoe hij altijd omgaat met roddelen. Shelley wil op haar beurt wel graag de waarheid boven tafel, dus gaat het gesprek nog over door. Uiteindelijk geeft Adriaan aan dat hij er wel op probeert te letten en dat het zijn intentie niet is geweest om Shelley zwart te maken. De spanning lijkt weer uit de lucht te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *