De bewoners kijken toe na het toneelstuk van Hiske en Shelley

De bewoners kijken toe na het toneelstuk van Hiske en Shelley

Shelley, Hiske en hun mede bewoners hebben zich in de silo verzameld voor een toneelstuk. Shelley is namelijk al een tijdje bezig met acteerlessen en vandaag brengt ze deze in de praktijk. Het toneelstuk gaat over twee vriendinnen die ruzie met elkaar hebben over een jongen. Het personage (Eva) van Hiske is verliefd op een jongen maar een vriendin van Shelley haar personage heeft met deze knapperd gezoend. Kan je heel even ophouden en twee tellen naar me luisteren? acteert Shelley boos. De twee spelen verder en aan het einde van het toneelstuk wordt er hard geklapt door de bewoners. Dope, dope zegt Alexandra onder de indruk. Nog een keer roept Franny blij. Het toneelstuk lijkt een succes te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *